Första jobbdagen med Olivia:)

HejHej i stugan!
Idag började dagen med att jag skulle gå upp vid klockan 06.30 för att duscha och lite innan jag började jobba vid 07.30. Jag hade ställt klockan, men jag var så trött att jag hörde nog inte den, för det slutade med att Olivia väckte mig idag igen, tur att jag haft henne här.
Olivia följde med mig upp redan vid 07.30 även att hon inte var tvungen. Jag hade min vardagliga rutin med att ge flickorna frukost, få dem att klä på sig, borsta tänder/hår och bädda sängarna. Lagom tills det var dax att klä på sig ytterkläderna för att gå till bussen, gav stora Olivia paket till flickorna som hon hade med sig. De fick varsitt Pippiparaply vilket passade utmärkt en dag som denna när det regnat hela dagen. Flickorna blev överlyckliga och tackade Olivia så mycket. Lilla Olivia åkte till skolan, och vi 3 andra åkte till Longwood för att göra pyssel. Vi visade stora Olivia runt först, sedan var det pysseldags. Idag var det pyssel som handlade om maskar och det slutade med att Riley hade med sig en mask hem i en burk som hon döpte till Julia, haha passande namn till en mask tycker jag allt. 
 
Eftermiddagen bestod av att vi åkte till bibblan och lånade böcker. Jag visade stora Olivia lilla Kennett Square där jag bor. Vi handlade matvaror och hårfärg inför kvällen, laga tacos till familjen och färga mitt hår stog på schemat. Alla var nöjda med våran middag och vi är klara med mitt hår. Imorgon får ni se före och efterbild :)
Nu ligger en trött Olivia brevid mig i sängen och sover som en liten gris, hård dag som extra Au Pair vettni. 
Mn nu ska jag med sova lite, NatiiNatti!
 
Glada små flickor i regnet!
 
 
Olivia tyckte det var väldigt roligt på bibblan (y)